» » Oyuncuların yakın dostu GeForce Experience 2.0 çıktı



NVIDIA GeForce grafik kartı sahibi oyun severler, geçen yıl çıkan ücretsiz GeForce Experience yazılımıyla birçok avantaja kavuşmuştu. Bugüne dek 35 milyon bilgisayara yüklenen yazılım, performansı artırmak için oyun ayarlarını kendiliğinden yapıyor, sürücü güncellemelerini otomatik indiriyor ve GeForce ShadowPlay özelliğiyle oynanış videoları kaydetmeyi sağlıyordu.
NVIDIA, yeni GeForce Experience 2.0 güncellemesiyle masaüstü uygulamalar için ShadowPlay, gelişmiş Twitch yönetimi, dizüstüler için ShadowPlay ve dizüstüler için SHIELD GameStream desteğini duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte Windows’taki tüm oyunlardan görüntü kaydetmek mümkün olacak, canlı oyun yayını yapanlar akışlarını daha rahat kontrol edecek, dizüstü kullanıcıları tam ekran oyun kaydı yapabilecek ve GeForce GTX içeren dizüstü bilgisayarlar NVIDIA SHIELD oyun konsoluna görüntü aktarabilecek.

ShadowPlay ile masaüstü kaydı
GeForce Experience 2.0’da artık pencere içinde çalışan oyunlar ve masaüstünün kendisi de kaydedilebiliyor. Bu sayede, önceden kaydedebileceğiniz tam ekran oyunların yanı sıra artık OpenGL, Java ve web tabanlı oyunları nasıl oynadığınızı da kaydedip izleyicilerinizle paylaşabileceksiniz. Ayrıca GeForce Experience 2.0 ile herhangi bir Windows yazılımıyla ilgili eğitim videoları hazırlamanız da mümkün oluyor.
Dizüstü bilgisayarlar için ShadowPlay
Bugüne dek sadece masaüstü GeForce grafik kartlarında kullanılabilen ShadowPlay özelliği artık Kepler ve Maxwell tabanlı GTX dizüstü bilgisayarlarda da kullanılabiliyor. Desteklenen modeller arasında tüm GeForce GTX 800M oyun bilgisayarları, GTX 700M GPU’lar ve bazı GeForce GTX 600M GPU’lar (GTX 680M, GTX 675MX, GTX 670MX, GTX 660M) var.
Dizüstü bilgisayarlar için GameStream
Henüz Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmasa da NVIDIA’nın taşınabilir oyun konsolu SHIELD, oyuncuların dikkatini çekmeyi çoktan başardı. GameStream özelliği sayesinde masaüstü bilgisayarda yarım bıraktığınız oyuna SHIELD üzerinden devam etmek mümkün oluyordu. Artık GameStream özelliği dizüstü bilgisayarlarda da kullanılabilecek. Desteklenen dizüstü GPU’ları arasında GeForce GTX 800M ve GTX 700M’in yanı sıra GTX 680M, GTX 675MX, GTX 670MX ve GTX 660M var.
GeForce grafik kartı sahipleri GeForce Experience 2.0’ı ücretsiz olarak indirebilir.

#

About Unknown

Zaman PC çeşitli internet sitelerinden derlenerek hazırlanmıştır.Farklı kategorilerden oluşturulmuştur ve sizlere sunulmuştur
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt
İzinsiz paylaşım yapmak kesinlikle yasaktır!