» » Google Akıllı Lensler Yolda!


Google Akıllı Lensler Yolda!

Giyilebilir cihazlar arasında yer alan Google Glas'tan sonra Google'ın yeni projesi bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ülkemizde hızlıca satılan Google Glas ilk günden itibaren tükendi. 

Google akılllı lensler üretmeye başlamış. Akıllı lensi gözünüze takarak fotoğraf ve video çekere tabletinize yada akıllı telefonunuza o anda aktarma işlemini gerçekleştiriyor. İlle de kötü niyetli olarak düşünmeyelim. Sağlık konusunda önemli farklar yaratabilir. Hastalıkların takibi ve kontrolü amaçlı bile kullanılabilir. Google giyilebilir teknolojiler konusunda iyi bir yatırım yaptığını gözlerden kaçırmıyor. Peki siz Google akıllı lens hakkında ne düşünüyorsunuz?
Google'ın bu projesi halen geliştirme aşamasındadır. Akıllı kontakt lensler hayal görmek için nadir fırsatları ayağınıza getiriyor. Peki siz akıllı lensler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

#

About Unknown

Zaman PC çeşitli internet sitelerinden derlenerek hazırlanmıştır.Farklı kategorilerden oluşturulmuştur ve sizlere sunulmuştur
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt
İzinsiz paylaşım yapmak kesinlikle yasaktır!